Tatal meu Dumitru Graur a inceput propriul blog

Tatăl meu, Dumitru Graur,  a început propriul Blog. Dumitru Graur.

Eu m-am apucat sa scriu la început din frustrare și mai apoi din plăcere iar lui  i-a plăcut ce și cum am scris și într-un final s-a hotărât să își spună și el punctul de vedere prin intermediul internetului. Sunt tare mândru că am contribuit direct la debutul său ca și bloger.

Dumitru Graur ziarist și realizator de programe TV a fost unul dintre pionierii televiziunii libere, a creeat mai multe redacții de sport la TVR, Prima TV si Antena 1, a inventat și a făcut celebre numeroase emisiuni și formate de emisiuni precum „Parfum de Glorie”, „24 pentru 94”, „repriza a III-a” .

De curând am văzut panouri outdoor făcând reclama pentru Dolce și având un text asemănător cu:  „…cea mai buna echipa de comentatorii sportivi….”. Tata a avut un rol foarte important în promovarea tuturor acelor comentatori la începutul lor în cariera iar pe unii chiar i-a descoperit. Toate astea spun multe despre el ca și ziarist și manager. După părerea mea un profesionist bun în orice domeniu este cel care lasă ceva în urma lui, creează, dezvolta subordonații și colaboratorii și nu cel care își ridica numele și cota chinuindu-se să îi minimizeze pe toți cei din jur.

În mod clar pentru mine tata nu este doar un ziarist. Este tatăl meu și îl iubesc tare! Îmi e greu să îl laud, parcă m-aș lăuda singur, dar nici nu vreau să fie un anunț sec prin care să vă informez că Dumitru Graur are blog. Tata pune pasiune în tot ce face, are un talent fantastic moștenit evident de la tatăl și mama sa dar și dezvoltat în zeci de ani de experiență jurnalistică. Asta mă face să fiu sigur că blogul merită citit cu regularitate de către toți iubitorii sportului și nu numai de către ei. Fanii lui, printre care mă număr și eu, se vor bucura de această regăsire.

Pe blog veți găsi articole despre una dintre cele mai bune emisiuni ale lui Dumitru Graur Parfum de Glorie, opiniile sale despre ce se întâmplă în sport și transcrierea  unui jurnal personal Neaga Graur.

Blog Dumitru Graur.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: